GRATIS deltagelse i årets kunstner-julekalender ved tilmelding inden 1. november…..

Julekalender DW

… derefter er det KUN for KLUB-KREATIV medlemmer….men husk det koster altså kun 375,- i kvartalet ….og du får gratis online workshops – gratis reklame for – gode leverandør rabatter – kan deltage gratis på alle AFTEN-workshops…så hvis du sidder med tanken om at du ikke har råd og penge til at udleve og gøre noget ved dine kreative drømme….ja – så kan du altså ikke bruge undskyldningen her…..
NÅR men tilbage til hvad det dagens indslag handler om…..NEMLIG….du kan nu deltage GRATIS uanset om du er klub-medlem eller ej i årets Kunstner-julekalender hvis du tilmelder dig inden på fredag den 1. november. Derefter er det kun for klub-medlemmer.

Ideen kan jeg altså ikke helt afsløre endnu – så du skal være frisk på noget HELT nyt …men KANON godt:-)) Du skal blot sende mig foto af nogle af de produkter du ønsker at komme af med….du skal værdisætte det – altså i mailen skrive til mig hvad du normalt vil ta for dit produkt. Men ikke forvente at du får kontanter…men måske noget andet som DU har brug for…..( det er en sindsyg ide jeg har fået…men tror altså den holder ) …..jeg kan ikke afsløre mere i dag…men du kan gøre følgende

1 )  send foto af det du ønsker at komme af med

2)   skriv din værdi

3)   skriv hjemmeside og facebook link

4)   DU SKAL BARE NÅ DET INDEN FREDAG DEN 1.november

5)   MAIL MIG HER PÅ hello@dorthewalbum.dk

Paste your AdWords Remarketing code here