Hold nu k…. en rutchetur jeg oplevede i morges….

Hold nu kæft en ruschetur

…..jeg havde mentalt gjort mig klar til min morgen-bade-tur ( er så mega stolt af at jeg sidste år startede min første vinterbadning sæson ) så saunaen er endelig åbnet i sidste uge..og jeg havde mentalt gjort mig klar…..stod ude på molen – der er kommet ny jerntrappe….mega høj…15-17 trin …hva sker der…jeg sætter foden på første trin …glædede mig til at svømme rundt i det kolde mørke vand ( meget tang idag) ….jeg glider…trappen er ny….trinnene er anderledes….det skulle have været bedre….gelænderet var ligeså glat som trappen….OG DER røg jeg på r… hele vejen ned af samtlige 17 trin ….VUPTI ned i det kolde vand…..OG JA MIN r…. er flænset op og blå og gul…… 

MEN DET VILDESTE I ALT DET HER……var imens jeg bare mistede kontrollen…..følte jeg blev slugt ned i mørket….frebilsk prøvede at gøre noget klogt …noget rationelt….ja jeg kunne fægte med arme og ben..men intet hjalp…SÅ GJORDE MIN HJERNE NOGET….jeg gik ind i rutcheturen….gav slip….røg med….lod rutcheturen ta mig med….og der KOM JEG HELSKINDET IGENNEM…..fik min dukkert….JO rystede en smule…og ja gul og blå…..MEN VILD oplevelse…for det var NØJAGTIG som når jeg finder mine GULDÆG og går med ind i angsten …uroen…tvivlen…alt det jeg ikke kan styre…..og GLÆDEN og POWEREN over at stå igennem…den er sgu for vild….. 

JA – det var sådan denne morgen startede ……

HVIS DU SELV VIL HA NOGLE KONKRETE VÆRKTØJER til at bruge dit MOD…og kaste dig ud i det uvisse…så tilmeld dig til ÅRETS SIDSTE AFTEN-WORKSHOP den 7. november...

Læs og tilmeld dig her på Facebook

eller læs programmet i min kalender

Eller send mig bare en mail med din tilmelding her

 

Paste your AdWords Remarketing code here