Min bordherre sagde sgu noget smart….

Min bordherre

det er fredag…og festen begynder om nogle timer…jeg skulle hente min veninde og sammen følges til fest med middag..masser af mennesker..nye og kendte ansigter…..har altid en intention om at komme til tiden…men traditionen tro ( mine veninde havde siddet klar og ventet i to timer) så kom vi selvfølgelig ALT alt for sent…. gæsterne havde sat sig..og forretten var serveret….jeg spotter en anden veninde og sir…er det okay vi sætter os her…”NÆHH hun havde håbet på nogle mænd..” var hendes kommentar – “JA det kan jeg så ikke lige klare nu men du må “nøjes” med mig” er mit svar…..Jeg skal lige på toilettet og da jeg kommer ud derfra havde den kære veninde fået byttet rundt på gæsterne og placeret en ny bordherre til mig. …….fantastisk bordherre på mange måder ( men alt det tør jeg ikke skrive om her ) ….når men aften skrider frem…drinks og festlige indslag er der masser af ….generelt taler jeg aldrig om arbejde i disse situationer…men snakken handler om det at være kunstner…kreativ…..designer….nøjagtig som dig og mig….min bordherre er direktør for et internationalt firma og skal præstere en masse tal/budgetter mm….da han pludselig sir med en en kommentar direkte fra hjertet…..” er det ikke bare fantastisk at kunne skabe det du gør ? ” ……og lige nøjagtig der i det sekund..så blev jeg endnu engang så bekræftet i hvorfor jeg gør som jeg gør…FOR HELVEDE DA….det er jo derfor jeg er her i denne verden ….det er fordi jeg elsker at skabe…følge mit hjerte …gå efter mine drømme…ikke tænke resultatet i gennem og i stykker….men bare gøre det …. SÅ TAK for alle drinksene og at du lige genopfriske min mission..TAK…

……………………………………………………………………………………..

3 fribilletter til på torsdag …..skynd dig at send mig en mail

 ÅRHUS TORSDAG den 10. oktober

TID :  kl 11 – 15

PRIS : 295,-  eller GRATIS som klub-medlem

BOOK din plads her

TEMA – Genvejen til hvordan dine kunder køber hos dig

Hvorfor er det at kunderne køber I dine kollegers butik men ikke I din?? Lær at konverter til mere kundesalg.

BOOK din plads her

Paste your AdWords Remarketing code here