SKYND dig…Årets julekalender….den fedeste ide …og alle er glade + du får reklame…nye kunder og du glæder nogen der måske har lidt mindre end dig selv…..

Årets julekalender

…..SKYND dig …hvis du har en masse kunst – smykker – tasker – keramik – glas ….JA alt muligt du selvfølgelig selv har lavet….men ved at det får du måske ikke lige solgt…det maleri hører ikke lige til den nye serie….årh der er en lille fejl i farven i den her glasskål….JA …men i stedet for det står og fylder…

SÅ har jeg fået den fedeste ide…..MEN DU SKAL SKYNDE DIG….

1) SEND foto af hvert produkt du vil af med

2) SKRIV til mig værdien – hvad du synes det er værd i kr

3) HUSK at skriv din hjemmeside + facebook side

SEND det til mig på mail her

DU SKAL SENDE DET INDEN 1. NOVEMBER….

NU ER DET JO EN TEST …hvor mange der vil være med. Og lige nu kan jeg altså ikke fortælle så meget andet end det jeg gerne vil er at du kommer af med det du ikke gider at have liggende mere…..samtidig gør du nogle mennesker glade op til jul. Og ydermere skal du være opmærksom på at din pris på f.eks 2000,- kr måske godt kan erstattes af en “havegril” eller lign……( undskyld jeg ikke sir mere lige nu)

SAMTIDIG… får du mega meget reklame og opmærksomhed på dine produkter…hjemmeside og facebook side. Så er det op til dig at sørge for at kunderne let og nemt kan købe hos dig. Men alt det følger efter 1. november når jeg har set hvor mange der vil være med….

SÅ bare kom med billeder af dine produkter…jo før jo bedre….
SÅ SOM SAGT…bare skynd dig at send det hele til min mail

Paste your AdWords Remarketing code here