Marrakech – Transformerende Rejse

Hvornår:
4. november 2017 – 9. november 2017 heldags
2017-11-04T00:00:00+01:00
2017-11-10T00:00:00+01:00
Hvor:
Marrakech
Pris:
9.990
Kontakt:
Karavane Rejser - Lise Kloch
40 62 83 47

Transformerende Rejse til Marrakech v/Dorthe Walbum

Transformerende rejse til Marokko

Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Brug nu din Kreativitet

AFREJSE: d. 4 – 9. november 2017 LILLE GRUPPE: maks. 12 deltagere

Rejs med kreativ rådgiver Dorthe Walbum til eksotiske Marokko og få en oplevelse for livet. Rejsen byder både på marokkansk eventyr, når det er bedst, og på en egen tranformerende, indre rejse. Gennem en række workshops vil Dorthe introducere dig til sin filosofi om Powerflow & Guldæg, der kan hjælpe dig til at styrke dine kreative processer og få et bedre liv.

Allerede inden vi sidder i flyet, får du personlig input fra Dorthe Walbum til, hvordan du på turen gennemgår hele Powerflowet og finder dine Guldæg. Vi arbejder videre med disse undervejs på rejsen.

Rejsen starter og slutter med et eksotisk ophold i den eventyrlige by Marrakesh, hvor vi bliver indlogeret i et traditionelt Riad midt i den gamle bydel. Vi bor i gåafstand til byens berømte basarområde, souk’en, hvor vi kan shoppe alt fra skønne lanterner og tæpper til krydderier og farvestrålende keramik.

Midt på rejsen bliver vi indlogeret på et charmerende resort 1,5 times kørsel fra Marrakesh. Her kan vi slappe, nyde de skønne omgivelser, de dejlige åbne terasser og den smukke udsigt til Atlas-bjergene fra den store, åbne terrasse.

Dorthe Walbum er en af Danmarks førende kreative rådgivere. Hun har Danmarks største netværk af kreative og har hjulpet flere tusinde kunstnere og kreative sjæle.

TILMELD DIG INDEN 1. MAJ 2017 FOR KUN 1 KR*
MOBILE PAY +45 40 62 83 47
– SKRIV DIT NAVN OG EMAIL I BESKEDFELTET

X – bonus ved tilmelding inden 1. maj er en Lunch-Time med Dorthe Walbum til en værdi af 3.495,- kr

PRIS: DKK 9.900 kr. per person i delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse 1.250 kr.) TILMELDING: www.karavanerejser.dk // info@karavanerejser.dk // +45 4062 8347

 

eller gennem Dorthe Walbum: hello@dorthewalbum.dk
Rejsen er arrangereret i et samarbejde mellem Karavane Rejser & Dorthe Walbum

MED I PRISEN:

• Direkte fly fra København til Marrakesh t/r med Norwegian inkl. håndbagage
• Indkvartering i delt dobbeltværelse (2 nætter på Riad Al Mendili & 1 nat på Riad Chorfa i Marrakesh)
(Tillæg betales for enkeltværelse 1.250 kr.)
• 3 x Workshop under opholdet i Marokko samt inspirationsoplæg om, hvordan du kan styrke din kreative proces • E-bogen ‘Lev af din Kreativitet’ af Dorthe Walbum
• Morgenmad, frokost på dag 3 og afskedsmiddag
• Transport til og fra lufthavn, Marrakesh og resort, Guide til souk’en i Marrakesh
• Alle skatter og afgifter, Bidrag til Rejsegarantifonden

XXX BONUS – ved tilmelding inden 1. maj får du en personlig session – en Lunch-Time til en værdi alene på 3.495,- kr

PRISEN inkluder ikke:

• Måltider ud over dem nævnt ovenfor, massage, spa-behandlinger etc. på resort, Alt der ikke er nævnt under ‘Med i prisen’

DAGSPROGRAM

Dag 1 Afrejse fra København til Marrakesh -Indlogering på historisk riad, Eventyr i Marrakesh inklusive shopping i medinaen og de gamle basar- gader.
-Fællesmiddag og intro til turens workshopforløb “Powerflowets værdi for din kreative proces – og vejen til dine Guldæg”.

Dag 2 Kørsel til resort (ca 1,5 time)
-Fællesfrokost, Workshop kl 17-19. Gennemgang af Powerflowet
– Tid på egen hånd til spa, afslapning, gåture

Dag 3 Resort. Workshop 11-13
– Tid på egen hånd til spa, afslapning, gåture
– På eventyr i lokalområdet og besøg i landsby

Dag 4 Resort.Tid på egen hånd til spa, afslapning, gåture. Kl. 17-19 Workshop – Hvordan integrerer du Guldæggene i din hverdag.

Dag 5 Kørsel til Marrakesh.
– Shopping og eventyr i den gamle bydel og Djeema al fna-pladsen. Afskedsmiddag.

Dag 6 Hjemrejse

Karavane Rejser • Flæsketorvet 68 • 1711 København V • info@karavanerejser.dk Telefon 40 62 83 47 • www.karavanerejser.dk • Rejsegarantifonden nr. 2274

DORTHE WALBUM – KREATIV RÅDGIVER

Drømmer du om at leve af din kunst eller blot udvikle dine kreative kompetencer og finde dine indre styrker? Dorthe Walbum rådgiver kun- sterne og kreative sjæle i, hvordan de kan gøre deres værker til deres levebrød. Dorthe har Danmarks største netværk af kreative og har allerede hjulpet tusindevis af kunstnere til at få succes. Hun er desuden forfatter til e-bogen Lev af din Kreativitet.

workshop & sparring på rejsen med Dorthe Walbum

Powerflow & Guldæg – Kom ud over Step- perne med din Kunst & Designs
Dorthe Walbum arbejder ud fra sin egen filosofi Powerflow & Guldæg. Det handler om at være

i sit Powerflow for at få succes og til at finde indre ro og styrke. Vejen dertil er at identifi- cere den tvivl og angst og de undskyldninger, der blokerer for, at du følger din drøm. Når du har brudt dem, er de dine Guldæg, og du er nu tættere på dine egne mål og du vil opleve, at din egen indre styrke vokser proportionalt med dine blokeringer. Dette tankesæt kan du tage med ind i din kreative proces. Du lærer at nyde processen og ikke kun drømme om målet, og du oplever, hvordan du selv tager action og skridt for skridt opnår det, du ønsker dig.

Tankesættet er afgørende for, at du kan få succes med dine egne kreative drømme – punktum!

Læs mere om Dorthe Walbum filosofi Powerflow & Guldæg

 

FIND DINE GULDÆG OG BRUG DIT POWERFLOW

Under opholdet i Marokko gennemgår Dorthe Walbum filosofien bag konceptet Guldæg & Powerflow. Hun afvikler en række workshops, der giver dig praktisk sparring til, hvordan du integrerer Power- flow & Guldæg i dit eget liv og får indsigt i, hvorfor de er så vigtige i din egen kreative proces.

Inden rejsen modtager du 5 konkrete spørgsmål, som danner grobund og inspira- tion for dit personlige sparring forløb på turen.

Undervejs får du en række øvelser og værk- tøjer, som du bruger til at finde dit eget powerflow og guides til, hvordan du finder dine Guldæg og hvordan de kan bringe dig værdi gennem resten af dit liv.

Marrakesh: Vi går bl.a. en tur forbi den centrale plads Jemaa El Fna, der hver aften forvandler sig til et kæmpe udendørs marked med gøgl og hundredevis af madboder. Et fantastisk sted at prøve kræfter med de lokale specialiteter og opleve lokallivet på nærmeste hold.

MARRAKESH – RIAD CHORFA

Riad Chorfa er et gammelt, stemningsfuldt gæstehus indrettet i klassisk marokkansk stil. Riad Chorfa er perfekt beliggende lige i hjertet af den gamle bydel og i gåafstand til basarområdet og den livlige plads Jemaa el Fna. Alle værelserne er indrettet forskelligt både i forhold til størrelse og interiør. Riad’en har en lille tagterrasse og masser af små hyggelige kroge.

Nb. En riad betyder hus eller palads på arabisk. En traditionel riad er ligesom Riad Chorfa bygget op omkring en lille indre gårdhave med små vandbassiner, der sikrer et behageligt klima i de hede sommer- måneder.

Læs mere om Riad Chorfa: http://www.riadchorfa.com/

Karavane Rejser • Flæsketorvet 68 • 1711 København V • info@karavanerejser.dk Telefon 40 62 83 47 • www.karavanerejser.dk • Rejsegarantifonden nr. 2274

Paste your AdWords Remarketing code here