Foredrag

Foredrag Dorthe WalbumBOOK et foredrag

Sidder du i en større virksomhed/skole/uddannelsessted/kreativ sammenslutning eller lignende og har brug for et nyt – anderledes – underholdende – lærerigt – interessant indspark ….

 

 

Jeg  tilbyder to slag foredrag –

  • Den ene slags er inden for personlig udvikling – nyt tankesæt – nye muligheder – alt sammen er med udgangspunkt i min livsfilosofi – Få  e-bogen Brug Nu din Kreativitet – værdi 199,-  og hent inspiration til et nyt og anderledes foredrag i jeres virksomhed. Blot book på knappen ovenover.
  • Den anden slags er omkring de sociale medier – strategisk planlægning og konvertering til mer salg med hjertet.

Lad os sammensætte et overordnet tema der er relevant hos jer – og få inspiration til hvordan i bruger det optimalt i jeres virksomhed.
Priser på foredrag er mellem 8.500,-15.000 ex moms

Se flere billeder fra foredrag afholdt af Dorthe Walbum HER.

 

book-aftale

 

 

Udtalelser fra foredragsdeltager

Dorthe Walbum – brug din kreativitet og få den arbejdsdag du kan li’ ……..

Foredrag 2

Nordsjællands Politi havde inviteret Dorthe på besøg i forbindelse med en tema dag omkring overskud, kundeservice, gode arbejdsdage.

I den forbindelse fortalte Dorthe om at have mentalt overskud. Hvis du starter dagen med at sætte dig op til at have en god dag – så har du fokus på den positive vinkel og imødegår dagen på en anden måde end hvis du blot lader dagen gå som den kan.

Dorthe fik os alle til at hoppe – det skulle visualisere at man er villig til at flytte sig. Det skulle fortælle at hvis man ikke er tilfreds med der hvor man er, eller den måde man arbejder/lever på, så kan man vælge at gøre noget andet. Prøv at drej situationen 180 grader – og gå til udfordringen på en helt ny måde.

Du kan beslutte dig for det du vil – HUSK at springe dårlige undskyldninger over – GØR DET DU VIL og har LYST TIL – sæt dit et eller flere mål (måske del mål og så herefter nye mål) og oplev succesen når du når dertil.

Når man beskæftiger sig med det man kan lide og det man er god til, så får man mega meget overskud. Hold fokus på god energi og positiv tænkning. Væk med ”tante Gerda” (fordomme og janteloven).

Dorthe sluttede af med ordene: HUSK det er dig der styrer livet – IKKE livet der styrer dig.

Udtalelse fra Nordsjællands Politi 

Paste your AdWords Remarketing code here