Klubben

www.dorthewalbum.dk - kom ud over stepperne dorthe walbumSom medlem af klubben er mit ønske at uanset hvor du er i din egen kreative proces – skal du ha´ fordele ved at være medlem.

Mit ønske og personlig erfaring er at bare et lille skridt dagligt giver dig sådan en unik og fantastisk selvtilfredshedsfølelse –  at jeg ønsker alle vil mærke og gøre det for sig selv. Jeg har personligt stået et utal af gange med håret i post-kassen og udfordringer på mange områder….men hver eneste gang så er det som om at alt kan være kaos omkring mig – men ingen kan ever ta følelsen af det JEG HAR SKABT fra mig uanset hvad…og med denne indre styrke og power så står jeg diverse guldæg igennem….- så hvis du også gerne vil mærke dette …så kan jeg anbefale det. Det er hele rejsen værd – smerten – benarbejdet ….

Hvis du gerne ”vil ud over stepperne” og gøre dine drømme til virkelighed så bliv medlem af Klubben – det koster det samme som en sandwich + lille latte om md …..så valget er jo dit….men det er bare så surt at gå i graven og IKKE ha´ forsøgt….

 

HVA er dine KLUB-fordele – basis  medlemsskab  375,- kr /3 mdr

– du kan deltage gratis på mine workshops – og det nye er at du kan tilmelde dig og få en LIVE-optagelse af arrangementet tilsendt i din indbakke uden selv at være der

– du modtager hver måned et speciel- interview med inspirerende kreative og udvalgte samarbejdspartnere

– du har muligheden at få tilsendt en online workshop for hver workshop som er målrettet aftens tema (værdi 695,- )

– du har mulighed for at reklamere for din egen kunst og designs – events – og lign her på facebook.com/levafdinkunst + Pinterest 

– du kan få speciel tilbud og rabatter på udvalgte partnere – blot log ind i klubben og se oversigten

– du kan nyde godt af det nye partnerskab med Amio.dk – og oprette en gratis online butik 

husk du kan gratis deltage i årets Online Kunstner & Designerjulekalender (værdi 798,- )

 

HVA er dine KLUB-fordele – super medlemsskab 6 mdr /650 ,-

– udover basis fordelene kan du dig en Kunstner Profil på facebook.com/levafdinkunst og på Pinterest

– du kan få en valgfri online workshop – workbook GRATIS vælg her (værdi 695,-)

 

 

HVA er dine KLUB-fordele – super de Luxe medlemsskab 1 år / 1.125,-

– udover fordelene som følger i de andre medlemsskaber så kan du vælge 3 GRATIS online workshops / workbooks her (værdi 695,- )

–  få en GRATIS personlig skype-session til en værdi af 995,- ( 30 min totalt konstruktiv og effektiv sparring hvor du forinden har svaret på spørgsmål  )

( få lavet dig en konkret køreplan – og et overblik på hva du skal holde fokus på din egen kreative proces – læs mere om min personlig sparring og Lunch-Times her )

– bemærk at du ved års-medlemsskab så har du også ekstra ordinært muligheden for at blive KLUB-PARTNER læs her og du sparer 2.995,- kr

 

 

 

 

 

Online Kunstner & Designer Julekalender 2015

Vær med på et smug-kig….

og hold øje med den kommende Online Kunstner & Designer Julekalender

Hvor du fra nu og igennem hele december dagligt kan gøre reklame for din kunst og designs .

Så kontakt hello@dorthewalbum.dk for at få nærmere info 

HUSK som klub-medlem er det GRATIS at være med

ikke medlemer er prisen798,-

P.S julekalenderen blir dagligt i december postet på www.facebook.com/levafdinkunst +
www.pinterest.com/levafdinkunst +
www.instagram.com/dorthewalbum

 

 

 

 

 

bliv-medlem-her

Betalingsbetingelser:

Klubben – er et løbende abonnement der trækkes fra din konto. Fortrydelsesretten bortfalder da du har adgang til materiale ved tilmeldingen. Hvis du ønsker at opsige/ eller foretage ændring af medlemsskabsperioden skal du blot sende mail til hello@dorthewalbum.dk inden den 15. i md før automatisk betaling. Ved annullering/afvisning af din automatisk betaling faktureres du manuelt og pålægges ekstra adm. gebyr på 100,-

___

Jeg anbefaler ofte din klub til andre kreative, som mangler inspiration og et kærligt spark til at komme godt igang med sin drøm. Du har personligt hjulpet mig godt på vej og givet mig brugbare værktøjer og citater, som jeg bruger overfor mig selv og andre, så jeg har fået manifesteret en ægte tro på, at jeg er en succesrig billedkunstner. Siden jeg for alvor startede med at være udadvendt med min kreativitet og kunst for ca. 8 år siden, har jeg til dato solgt 113 malerier og udført en snes power malerworkshops. Det er jeg godt tilfreds med at have udført ved siden af et fuldtidsjob, og jeg er overbevist om, at med tiden vil kunsten fylde mere end “brød-på-bordet-jobbet”) som jeg dog også har forvandlet til et kreativt job, da jeg også laver malerworkshops i mit job for flere forskellige afdelinger og teams), og jeg vil en dag kunne leve af min både aktive og passive kunstpassion.

Nyd sommeren og masser af kreative knus fra

Kirsten 

…………

Kirsten Ørgaard

www.kirstenoergaard.dk  …..her kommer lige en ekstra bemærkning

Du skal lige høre om en sjov oplevelse, inden jeg atter siger mange tak for dig og dit kald, som inspirerer spirende kunstnere i det danske land. Forleden i Tiger butikken faldt jeg “tilfældigvis” over et “sparebøsse-guldæg”. Jeg købte det selvfølgelig til minde om dine fine guldæg-øvelser og kunne mærke, mit nye guldæg er det bedste minde om din undervisning og en fornyet tro og tillid til mig og mit største guldæg – nemlig at jeg en skønne dag kan tjene nok på min passive og aktive kunst til at gøre det til min levevej. Jeg vil putte penge i mit guldæg, hver gang jeg tjener penge på min kunst og ryste den og tjekke, hvor mange penge, jeg tjener og på den måde fodre min hjerne og mit syn med bevis på, at der er masser af penge i min kunst. Jeg er således glad og spændt på, hvad min kreative fremtid byder på.

Paste your AdWords Remarketing code here