Lunch-Time med køreplan

– Hvordan du konkret får brugt alle de sociale medier i din kreative forretning.

MEN DET ER MIG DER KØREPLANEN TIL DIG

Udtalelser1

Har du brug for personlig sparring – åbne op for hvordan du specifik skal bruge din fantasi og kreativitet til at få succes med din business – og få lagt din egen handlingsplan step by step – blive holdt lidt i hånden og bruge den gode energi til at ta´ action  DET HELT NYE ER…..jeg laver en rapport/køreplan til hvordan du konkret laver en opgave af gangen. Som du skal fuldføre. Jeg laver en konkretkøreplan som du trin for trin kan støtte dig – kombinationen af de sociale medier – blog – hjemmeside og fysiske aktiviteter.. Du får ekstra service med at du har mulighed for at maile/sparre med mig igennem 6 mdr.

Så har du nu muligheden for at få flg.

  • Øvelse og sparring til hvordan din egen business konkret sammensættes
  • Struktur – prioritering og overblik på din personlige Kreative Handlingsplan
  • Inspiration og motivation til at holde fokus og hvordan du opnår dit Powerflow
  • Konkret rapport-køreplan hvordan du skridt for skridt kommer i mål
  • Din kreative forretning hvor du nu nyder det sjove ved at bruge de sociale medier

– Og det aller fedeste er at du faktisk finder ud af at DET LYKKEDES for dig!

DATO : Når det passer dig og mig
TID     : det aftales løbende
STED  : København
PRIS   :  11.995,- ( inkl moms)

Lunch time m/køreplan

____

Jeg har kendt Dorthe Walbum et lille års tid nu, hvor jeg har været medlem af hendes kreative klub og fået vejledning gennem skypemøder èn gang om måneden. Dorthes program er en unik kombination af hardcore salgsstrategier på de sociale medier og mental og følelsmæssig udrensning af ens blokeringer via hendes guldægsøvelser og powerflow.

Udtalelse3 300x224 Workbooks

Det handler også meget om at tage action på ens idéer-og når jeg ser tilbage på hvad jeg har nået siden oktober sidste år- er det helt vildt. Jeg har først og fremmest lært at holde fast i min beslutning og tage små skridt hver dag, det giver en enorm glæde at se hvordan tingene rykker lidt efter lidt. 

Jeg er typen der har hovedet fuld af idéer, og svært ved at holde mig til èn ting. Det har virkelig været provokerende for mig at holde fast og blive ved med samme idè-jeg plejer at miste tålmodigheden ret så hurtigt hvis der ikke sker noget med det samme. Nu har jeg bidt mig fast, og selvom jeg ikke gør noget hver eneste dag-fordi der er massere af andre ting i mit liv, så gør jeg noget hver uge og vigtigst jeg ved jeg når målet på et tidspunkt. 

Især synes jeg  ”guldægsøvelserne” virklig rykker, jeg har fået renset ud i en masse fordomme og mental censur – og jeg ved jeg har redskaberne til at komme videre når det hele går i sort.

Jeg er simpelthen så glad for at have lært Dorthe at kende, hun er et rigtigt dejligt menneske. TAK:-)

Kærlig hilsen Marie J. Engelsvold

www.marie-j.dk
www.barnebusten.dk

Paste your AdWords Remarketing code here