Online Workshops

Er det ikke bare skønt – nu kan du ligge derhjemme iført slåbrok og morgenhår uden make-up og nå flere skridt videre og blive dygtigere i din egen kreative proces/business???

Jeg har nemlig gjort mine 15 forskellige workshops online – og lavet dem klar med videoer og konkrete – øvelser forklaret på dansk så alle kan være med uden tekniske begreber  ( det er det jeg kalder workbooks ) til hvordan du bruger din hjemmeside – sociale medier – sælger bedre – tænker anderledes – blogger – skriver om din kunst og det du skaber  – laver nyhedsbreve – lære at tænke nye muligheder i stedet for begrænsninger og blokeringer.

Er det ikke lidt smart ? ….det synes jeg i hvert fald.  Det er vigtigt at du vælger din online workshop /workbook som der er relevant for dig og der hvor du er lige nu i din kreative proces…..ta en af gangen – da du kan ikke gøre det hele på en gang. Jeg har opdelt i overordnede temaer

Salg/Business plan

Sociale Medier

Vi lever i verden hvor der hele tiden popper nye og spændende sociale medier til…alt fra Facebook ( som det allerførste…og tænk det er kun 10 år siden) og til det mest upcoming lige nu som YouTube…

Powerflow & Guldæg

– hvordan du mentalt opnår dine kreaitve drømme

____________________________________________________________________________

Hvis du nu tænker at du gerne også vil møde mig LIVE – så tjek her oversigten hvor og hvornår ….det vil kun glæde mig.

Hvis du nu både vil ha muligheden for at deltage på diverse workshops – kombineret med at få tilsendt online workshopsene så du selv kan arbejde videre derhjemme – så vil det være en fordel for dig at blive Klub-medlem hvor du hver måned får en gratis online workshop/workbook  – plus andre fordele.

Hvis du er nået til punktet i dit liv hvor du tar dine kreative talenter seriøst og vil skabe dig en go forretning så er tiden måske inde til at du vil ha 12 mdr personlig og kærlige spark til også at opnå dine kreative drømme – læs om min nye personlige Kreative Uddannelse

 

 

Hvilke oplevelser andre har

____

Jeg har kendt Dorthe Walbum et lille års tid nu, hvor jeg har været medlem af hendes kreative klub og fået vejledning gennem skypemøder èn gang om måneden. (personligt forløb )  Dorthes program er en unik kombination af hardcore salgsstrategier på de sociale medier og mental og følelsmæssig udrensning af ens blokeringer via hendes guldægsøvelser og powerflow.

Det handler også meget om at tage action på ens idéer-og når jeg ser tilbage på hvad jeg har nået siden oktober sidste år- er det helt vildt. Jeg har først og fremmest lært at holde fast i min beslutning og tage små skridt hver dag, det giver en enorm glæde at se hvordan tingene rykker lidt efter lidt. 

Jeg er typen der har hovedet fuld af idéer, og svært ved at holde mig til èn ting. Det har virkelig været provokerende for mig at holde fast og blive ved med samme idè-jeg plejer at miste tålmodigheden ret så hurtigt hvis der ikke sker noget med det samme. Nu har jeg bidt mig fast, og selvom jeg ikke gør noget hver eneste dag-fordi der er massere af andre ting i mit liv, så gør jeg noget hver uge og vigtigst jeg ved jeg når målet på et tidspunkt. 

Især synes jeg  “guldægsøvelserne” virklig rykker, jeg har fået renset ud i en masse fordomme og mental censur – og jeg ved jeg har redskaberne til at komme videre når det hele går i sort.

Jeg er simpelthen så glad for at have lært Dorthe at kende, hun er et rigtigt dejligt menneske. TAK:-)

Kærlig hilsen Marie J. Engelsvold

www.marie-j.dk

____

Jeg er medlem af “klubben” fordi Dorthe Walbum inspirerer og nærer min indre Kreative Sjæl – hvor jeg hver måned modtager en ny og spændende online workshop/workbook.  Hendes tilstedeværelse og støtte er noget af det første jeg lagde mærke til. Udover det bruger jeg hendes gode litteratur til at få min virksomhed stadig fremad. Jeg har haft en samtale med Dorthe omkring Facebook inden jeg startede op, og det gav nogle gode ideer til min smykke virksomhed. 

“klubben” kan varmt anbefales

Annette Weinold
Ann Wei Design

____

Paste your AdWords Remarketing code here