Powerflow / Guldæg

– hvordan du mentalt opnår dine kreative drømme og tiltrækker alt det du ønsker dig.

Min påstand og filosofi er at vi alle ..også dig  kan opnå det vi ønsker os. Uanset hvad…vi skal blot have en plan – drømme og ikke mindst være i den mentale tilstand jeg kalder Powerflow.

Powerflow er den tilstand hvor du tiltrækker det du ønsker dig… vejen dertil er at du møder dine Guldæg på vejen . Som er definitionen på dine blokeringer…tvivl ..ubehag..undskyldninger..angst for at du realiteten får gjort noget ved det du allerhelst vil – og som har betydning for dig.

Denne filosofi har jeg selv udviklet …afprøvet…testes i alle dets afskygninger…været inde i de mest mentale mørke afkroge af mit sind ….har de sidste 14 år hverdag …så godt som hele tiden fokuseret på hvordan jeg kunne gøre allle mine drømme og ambitioner til virkelighed. Processen er lærerig…også udfordrende men så fantastisk en følelse så den er oplevelserne og hele rejsen værd… og jeg bruger dette værktøj i alle dets afskygninger til både privat men også hvordan du rent business bruger det i din dagligdag…

 

Så vælg  her hvilke online workshops du er klar til  og lær hvordan du selv opnår dit Powerflow – og finder dine Guldæg på vejen

 

– til opskriften på din egen Kreative Succes

Hvordan du bruger din brændende passion til du blir egen bedste udgave – og har en konkret succesplan med dig.

Lær hvordan du kombinerer din kreative talenter og evner – finder frem til det du er allerbedst til. Tør at blive stående og tro på dit produkt ( denne her ide …og ikke alle den 724 andre ideer ) – men også har en konkret plan i hånden til at følge.

Lær hvad du skal gøre med alle dine andre gode idéer – og hvad er forskellen på dem der kommer i mål med sine drømme og modsat dem der altid har følelsen af at ideen var god – men tiden ikke det rette og manglende penge til at kunne gøre det rigtigt og sygdom i familien og alle de andre undskyldninger du kan finde på ….

Holde fokus – har en plan at læne dig op af, så du mærker skridt for skridt at du kommer i mål. DET ER ET SIMPELT værktøj du får med dig….og det kræver din vilje og beslutsomhed – det er hele rejsen værd og du bliver ikke til at skyde igennem ….

 

 

 

 

[/one_third]
Din Kreative Handlingsplan

– hvordan du kommer i mål med dine drømme skridt for skridt

Din kunst – designs – og tusindvis af idéer er ikke noget værd hvis du ikke også beslutter dig for at lave en KREATIV HANDLINGSPLAN.

Du vil ADLRIG opnå følelsen af succes eller komme i mål med det du i bund og grund er skide god til…fordi du springer fra ide til ide…og hver gang du mærker “arhh” det duer ikke så hopper du over til næste ide…og så sidder du tilbage og tænker..”årrh så har de andre ret..det duer jeg heller ikke til”…
STOP STOP…din ide fejler intet – dit produkt fejler intet…

MEN du mangler planen – strukturen – og VEJEN til hvordan du kommer i mål ..skridt for skridt..

…og det lærer du her..PLUS hvordan du mentalt får tankesættet der skal til for at rumme din egen succes “POWERFLOWET” og “GULDÆG”Din Kreative Handlingsplan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køb-workbook-her

 

 

Brug Nu Din Kreativitet – E-Bog

– og nå skridt for skridt det du vil

dorthewalbum_portrait

 

 

 

 

 

 

 

 
Køb-workbook-her

Paste your AdWords Remarketing code here