Workshops

Er du til netværk – sjove mennesker – inspiration – guldæg og powerworkshops-1flow – Se HER – ha konkret viden til hvordan du selv kommer ud over stepperne med din kreative forretning …både af facebook – hjemmeside – blogs – nyhedsbreve – videoer – apps – alle de sociale medier og alle de salgskanaler du har af muligheder for at få solgt din kunst og designs – alle de kreative talenter du indeholder??

Vil du lære at tænke muligheder i forhold til din kreative forretning i stedet for at alle undskyldningerne om det er krisetider og alle har ondt i hoved og numsen …..eller du selv lige har 37 andre punkter for hvorfor du ikke selv lige får gjort noget ved dine kreative talenter??

Så er det tid til at vi kombinerer det hele…og derfor har jeg nu taget hul på en ny æra…aften-workshops til 295,- – tjek nedenstående kalender og book din plads…skal opleves…

– udover selve arrangementet får du tilsendt relevant online workshop – der normalt koster 695,- så har du både video og øvelserne derhjemme og kan gøre det hele i dit eget tempo

Husk aften-workshops er gratis for medlemmer af Klubben.

 

Hvilke oplevelser andre har

____

Jeg mødte første gang Dorthe Walbum i 2013 og blev meget hurtigt en fast deltager til hendes workshops. Dorthe har en absolut fantastisk energi og udstråling, der smitter meget. Hendes budskab er klart og tydeligt, og der er ingen vej udenom. For hver gang jeg har været med til Dorthe’s workshops, har deltagerne spillet en stor rolle i samspillet med Dorthe, og endeligt resulterede det altid med en virkelig skøn og dejlig energi. Jeg følte mig nærmest høj og svævende og superklar til at komme rigtigt igang med mine egne bedrifter. Super motiverende og inspirerende – HVER GANG !

Det har været et virkelig dejligt forløb, og jeg er utrolig glad og taknemmelig for, at Dorthe har delt ud af sine gode livserfaringer. Jeg har taget mange af Dorthe’s metoder til mig og personliggjort dem, så de passer til mig. Kan meget varmt anbefale Dorthe til enhver kreativ sjæl, der brænder for at komme ud i verden med sine kreationer. ‘

Susanna Zenani, www.susannazenani.com

 

………………………………..

Lev af din kunst – Klubben med Dorthe Walbum

I klubben hos Dorthe Walbum hvor vi kan deltage gratis på hendes workshops har jeg netop i denne uge været med.

Dorthe er en af de mest fantastiske undervisere, jeg nogensinde har mødt, fordi hun af egen erfaring ved, hvad der foregår indeni en kreativ sjæl. Hvilke udfordringer vi hver især går og tumler med, hvordan man kan strukturere sit liv, hvis man er en kreativ sjæl – og hvordan man kan komme til at leve af sin kunst og kreativitet.  

Dorthe Walbum er en fantastisk igangsætter og forløser af ens kreative, kunstneriske potentiale. Hun formår at sætte kunst sammen med business, og klæde en på til et liv med kunsten som potentiel levevej, hvis man vel og mærke vil gøre et arbejde for det – og finder sit powerflow.

Jeg elsker at komme på Dorthes Klub workshops. Jeg bliver 10 cm højere for hver gang, og sprængfyldt med fornyet energi og entusiasme. 

Dorthe Walbum afholder workshops både i København og Århus. Tjek nedenstående kalender. – Måske du vil med?

Kærlig hilsen Susanne – som glæder sig vildt over det smukke forårsvejr

____

nov
4
lør
Marrakech – Transformerende Rejse Marrakech
nov 4 – nov 9 heldags

Transformerende Rejse til Marrakech v/Dorthe Walbum

Transformerende rejse til Marokko

Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Brug nu din Kreativitet

AFREJSE: d. 4 – 9. november 2017 LILLE GRUPPE: maks. 12 deltagere

Rejs med kreativ rådgiver Dorthe Walbum til eksotiske Marokko og få en oplevelse for livet. Rejsen byder både på marokkansk eventyr, når det er bedst, og på en egen tranformerende, indre rejse. Gennem en række workshops vil Dorthe introducere dig til sin filosofi om Powerflow & Guldæg, der kan hjælpe dig til at styrke dine kreative processer og få et bedre liv.

Allerede inden vi sidder i flyet, får du personlig input fra Dorthe Walbum til, hvordan du på turen gennemgår hele Powerflowet og finder dine Guldæg. Vi arbejder videre med disse undervejs på rejsen.

Rejsen starter og slutter med et eksotisk ophold i den eventyrlige by Marrakesh, hvor vi bliver indlogeret i et traditionelt Riad midt i den gamle bydel. Vi bor i gåafstand til byens berømte basarområde, souk’en, hvor vi kan shoppe alt fra skønne lanterner og tæpper til krydderier og farvestrålende keramik.

Midt på rejsen bliver vi indlogeret på et charmerende resort 1,5 times kørsel fra Marrakesh. Her kan vi slappe, nyde de skønne omgivelser, de dejlige åbne terasser og den smukke udsigt til Atlas-bjergene fra den store, åbne terrasse.

Dorthe Walbum er en af Danmarks førende kreative rådgivere. Hun har Danmarks største netværk af kreative og har hjulpet flere tusinde kunstnere og kreative sjæle.

TILMELD DIG INDEN 1. MAJ 2017 FOR KUN 1 KR*
MOBILE PAY +45 40 62 83 47
– SKRIV DIT NAVN OG EMAIL I BESKEDFELTET

X – bonus ved tilmelding inden 1. maj er en Lunch-Time med Dorthe Walbum til en værdi af 3.495,- kr

PRIS: DKK 9.900 kr. per person i delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse 1.250 kr.) TILMELDING: www.karavanerejser.dk // info@karavanerejser.dk // +45 4062 8347

 

eller gennem Dorthe Walbum: hello@dorthewalbum.dk
Rejsen er arrangereret i et samarbejde mellem Karavane Rejser & Dorthe Walbum

MED I PRISEN:

• Direkte fly fra København til Marrakesh t/r med Norwegian inkl. håndbagage
• Indkvartering i delt dobbeltværelse (2 nætter på Riad Al Mendili & 1 nat på Riad Chorfa i Marrakesh)
(Tillæg betales for enkeltværelse 1.250 kr.)
• 3 x Workshop under opholdet i Marokko samt inspirationsoplæg om, hvordan du kan styrke din kreative proces • E-bogen ‘Lev af din Kreativitet’ af Dorthe Walbum
• Morgenmad, frokost på dag 3 og afskedsmiddag
• Transport til og fra lufthavn, Marrakesh og resort, Guide til souk’en i Marrakesh
• Alle skatter og afgifter, Bidrag til Rejsegarantifonden

XXX BONUS – ved tilmelding inden 1. maj får du en personlig session – en Lunch-Time til en værdi alene på 3.495,- kr

PRISEN inkluder ikke:

• Måltider ud over dem nævnt ovenfor, massage, spa-behandlinger etc. på resort, Alt der ikke er nævnt under ‘Med i prisen’

DAGSPROGRAM

Dag 1 Afrejse fra København til Marrakesh -Indlogering på historisk riad, Eventyr i Marrakesh inklusive shopping i medinaen og de gamle basar- gader.
-Fællesmiddag og intro til turens workshopforløb “Powerflowets værdi for din kreative proces – og vejen til dine Guldæg”.

Dag 2 Kørsel til resort (ca 1,5 time)
-Fællesfrokost, Workshop kl 17-19. Gennemgang af Powerflowet
– Tid på egen hånd til spa, afslapning, gåture

Dag 3 Resort. Workshop 11-13
– Tid på egen hånd til spa, afslapning, gåture
– På eventyr i lokalområdet og besøg i landsby

Dag 4 Resort.Tid på egen hånd til spa, afslapning, gåture. Kl. 17-19 Workshop – Hvordan integrerer du Guldæggene i din hverdag.

Dag 5 Kørsel til Marrakesh.
– Shopping og eventyr i den gamle bydel og Djeema al fna-pladsen. Afskedsmiddag.

Dag 6 Hjemrejse

Karavane Rejser • Flæsketorvet 68 • 1711 København V • info@karavanerejser.dk Telefon 40 62 83 47 • www.karavanerejser.dk • Rejsegarantifonden nr. 2274

DORTHE WALBUM – KREATIV RÅDGIVER

Drømmer du om at leve af din kunst eller blot udvikle dine kreative kompetencer og finde dine indre styrker? Dorthe Walbum rådgiver kun- sterne og kreative sjæle i, hvordan de kan gøre deres værker til deres levebrød. Dorthe har Danmarks største netværk af kreative og har allerede hjulpet tusindevis af kunstnere til at få succes. Hun er desuden forfatter til e-bogen Lev af din Kreativitet.

workshop & sparring på rejsen med Dorthe Walbum

Powerflow & Guldæg – Kom ud over Step- perne med din Kunst & Designs
Dorthe Walbum arbejder ud fra sin egen filosofi Powerflow & Guldæg. Det handler om at være

i sit Powerflow for at få succes og til at finde indre ro og styrke. Vejen dertil er at identifi- cere den tvivl og angst og de undskyldninger, der blokerer for, at du følger din drøm. Når du har brudt dem, er de dine Guldæg, og du er nu tættere på dine egne mål og du vil opleve, at din egen indre styrke vokser proportionalt med dine blokeringer. Dette tankesæt kan du tage med ind i din kreative proces. Du lærer at nyde processen og ikke kun drømme om målet, og du oplever, hvordan du selv tager action og skridt for skridt opnår det, du ønsker dig.

Tankesættet er afgørende for, at du kan få succes med dine egne kreative drømme – punktum!

Læs mere om Dorthe Walbum filosofi Powerflow & Guldæg

 

FIND DINE GULDÆG OG BRUG DIT POWERFLOW

Under opholdet i Marokko gennemgår Dorthe Walbum filosofien bag konceptet Guldæg & Powerflow. Hun afvikler en række workshops, der giver dig praktisk sparring til, hvordan du integrerer Power- flow & Guldæg i dit eget liv og får indsigt i, hvorfor de er så vigtige i din egen kreative proces.

Inden rejsen modtager du 5 konkrete spørgsmål, som danner grobund og inspira- tion for dit personlige sparring forløb på turen.

Undervejs får du en række øvelser og værk- tøjer, som du bruger til at finde dit eget powerflow og guides til, hvordan du finder dine Guldæg og hvordan de kan bringe dig værdi gennem resten af dit liv.

Marrakesh: Vi går bl.a. en tur forbi den centrale plads Jemaa El Fna, der hver aften forvandler sig til et kæmpe udendørs marked med gøgl og hundredevis af madboder. Et fantastisk sted at prøve kræfter med de lokale specialiteter og opleve lokallivet på nærmeste hold.

MARRAKESH – RIAD CHORFA

Riad Chorfa er et gammelt, stemningsfuldt gæstehus indrettet i klassisk marokkansk stil. Riad Chorfa er perfekt beliggende lige i hjertet af den gamle bydel og i gåafstand til basarområdet og den livlige plads Jemaa el Fna. Alle værelserne er indrettet forskelligt både i forhold til størrelse og interiør. Riad’en har en lille tagterrasse og masser af små hyggelige kroge.

Nb. En riad betyder hus eller palads på arabisk. En traditionel riad er ligesom Riad Chorfa bygget op omkring en lille indre gårdhave med små vandbassiner, der sikrer et behageligt klima i de hede sommer- måneder.

Læs mere om Riad Chorfa: http://www.riadchorfa.com/

Karavane Rejser • Flæsketorvet 68 • 1711 København V • info@karavanerejser.dk Telefon 40 62 83 47 • www.karavanerejser.dk • Rejsegarantifonden nr. 2274

dec
1
fre
JULEKALENDER – gratis gaveregn hele december af kunst – design – unika din smartphone
dec 1 kl. 12:00 – dec 24 kl. 12:00
Julekalender for CREATIVES.nu
– en daglig gaveregn af gratis af kunst & designs med stil og smag
Årets julekalender blir en kombination af gaveregn med gratis lækkerier af kunst – unika – designs – kunsthåndværk . Hvor der hele december frem til jul kan åbnes “dagens låge” dvs at du via ” se nyheder” i app´ en kan se hvilken gave du skal være hurtig til at få fingerne i. Så download app´en allerede idag – CREATIVES.nu i din appstore
Husk også at være tilmeldt FB-begivenheden via linket her  
Se videoen her og få praktiske oplysninger
Praktisk info til julekalenderen

Praktisk info om julekalenderen 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JA der er stadig lidt tid til julestemningen skal i gang…men du kan allerede nu tilmelde dig og donere

DEADLINE er 15. november

Hvor du dagligt vil få adgang til GRATIS doneret fra 1. december

– kunst
– billedkunst
– fotokunst
– illustrationer
– unika
– accessories
– keramik
– glas
– design
– smykker
– designertøj

PRAKTISK info -til dig der der ønsker at få fingerne i de gratis lækkerier skal du gøre flg.

1) downloade CREATIVES.nu app´ en i din appstore
2) du skal tilmelde dig begivenheden som “interesseret”
3) fra den 1. december og frem til jul kan du daglig i app´ en få adgang til gratis kunst – accessories – smykker – keramik – glaskunst. Du skal blot selv kontakte kunstneren/designere og det er “først til mølle-princippet” der virker…

PRAKTISK info – til dig der er kunstner & designer

1) du skal blot uploade dine donationer her i begivenheden
2) skriv gerne værdien af dine produkter
3) du skal selvfølgelig være medlem af www.CREATIVES.nu for at kunne deltage/bidrage
4) vi sørger for dine donationer vil blive eksponeret i “nyhedsfeedet” i app´en samt diverse sociale medier mm

Deadline for donationer er den 15. november
– derpå vil yderlige praktiske oplysninger blive fremsendt til dig

p.p.s du er vedens bedste darling hvis du deler dette med dine venner..TAK

p.p.p.s er du selv kreativ og vil donere et eller flere af dine produkter så kontakt hello@creatives.nu for oplysninger

 

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinVisit Us On Twitter