Workshops

Er du til netværk – sjove mennesker – inspiration – guldæg og powerworkshops-1flow – Se HER – ha konkret viden til hvordan du selv kommer ud over stepperne med din kreative forretning …både af facebook – hjemmeside – blogs – nyhedsbreve – videoer – apps – alle de sociale medier og alle de salgskanaler du har af muligheder for at få solgt din kunst og designs – alle de kreative talenter du indeholder??

Vil du lære at tænke muligheder i forhold til din kreative forretning i stedet for at alle undskyldningerne om det er krisetider og alle har ondt i hoved og numsen …..eller du selv lige har 37 andre punkter for hvorfor du ikke selv lige får gjort noget ved dine kreative talenter??

Så er det tid til at vi kombinerer det hele…og derfor har jeg nu taget hul på en ny æra…aften-workshops til 295,- – tjek nedenstående kalender og book din plads…skal opleves…

– udover selve arrangementet får du tilsendt relevant online workshop – der normalt koster 695,- så har du både video og øvelserne derhjemme og kan gøre det hele i dit eget tempo

Husk aften-workshops er gratis for medlemmer af Klubben.

 

Hvilke oplevelser andre har

____

Jeg mødte første gang Dorthe Walbum i 2013 og blev meget hurtigt en fast deltager til hendes workshops. Dorthe har en absolut fantastisk energi og udstråling, der smitter meget. Hendes budskab er klart og tydeligt, og der er ingen vej udenom. For hver gang jeg har været med til Dorthe’s workshops, har deltagerne spillet en stor rolle i samspillet med Dorthe, og endeligt resulterede det altid med en virkelig skøn og dejlig energi. Jeg følte mig nærmest høj og svævende og superklar til at komme rigtigt igang med mine egne bedrifter. Super motiverende og inspirerende – HVER GANG !

Det har været et virkelig dejligt forløb, og jeg er utrolig glad og taknemmelig for, at Dorthe har delt ud af sine gode livserfaringer. Jeg har taget mange af Dorthe’s metoder til mig og personliggjort dem, så de passer til mig. Kan meget varmt anbefale Dorthe til enhver kreativ sjæl, der brænder for at komme ud i verden med sine kreationer. ‘

Susanna Zenani, www.susannazenani.com

 

………………………………..

Lev af din kunst – Klubben med Dorthe Walbum

I klubben hos Dorthe Walbum hvor vi kan deltage gratis på hendes workshops har jeg netop i denne uge været med.

Dorthe er en af de mest fantastiske undervisere, jeg nogensinde har mødt, fordi hun af egen erfaring ved, hvad der foregår indeni en kreativ sjæl. Hvilke udfordringer vi hver især går og tumler med, hvordan man kan strukturere sit liv, hvis man er en kreativ sjæl – og hvordan man kan komme til at leve af sin kunst og kreativitet.  

Dorthe Walbum er en fantastisk igangsætter og forløser af ens kreative, kunstneriske potentiale. Hun formår at sætte kunst sammen med business, og klæde en på til et liv med kunsten som potentiel levevej, hvis man vel og mærke vil gøre et arbejde for det – og finder sit powerflow.

Jeg elsker at komme på Dorthes Klub workshops. Jeg bliver 10 cm højere for hver gang, og sprængfyldt med fornyet energi og entusiasme. 

Dorthe Walbum afholder workshops både i København og Århus. Tjek nedenstående kalender. – Måske du vil med?

Kærlig hilsen Susanne – som glæder sig vildt over det smukke forårsvejr

____

Paste your AdWords Remarketing code here