Fra Tossede Ideer – til Opskriften på Din Kreative Succes

Fra Tossede ideer–    Til opskriften på Din Kreative Succes

Hvordan du bruger din brændende passion til du blir egen bedste udgave – og har en konkret succesplan med dig.

Lær hvordan du kombinerer din kreative talenter og evner – finder frem til det du er allerbedst til. Tør at blive stående og tro på dit produkt ( denne her ide …og ikke alle den 724 andre ideer ) – men også har en konkret plan i hånden til at følge.

Lær hvad du skal gøre med alle dine andre gode idéer – og hvad er forskellen på dem der kommer i mål med sine drømme og modsat dem der altid har følelsen af at ideen var god – men tiden ikke det rette og manglende penge til at kunne gøre det rigtigt og sygdom i familien og alle de andre undskyldninger du kan finde på ….

Holde fokus – har en plan at læne dig op af, så du mærker skridt for skridt at du kommer i mål. DET ER ET SIMPELT værktøj du får med dig….og det kræver din vilje og beslutsomhed – det er hele rejsen værd og du bliver ikke til at skyde igennem ….

Dette får du med i workbooken

  • din egen konkrete kreative handlingsplan
  • din egen succesplan til hvordan du tjener penge på din kunst
  • hvordan du skridt for skridt kommer i mål
  • hvordan du undgår at spænde ben for din egen succes
  • du får OPSKRIFTEN på til dit livs kreative drømme

Så hvis du gerne vil mærke selvtilfredsheds følelsen af at den idé du brænder for – faktisk også kan sælges og blive en succes?
Så er denne workbook den rette.

Samtidig vil du få værktøjerne til hvordan du mentalt kommer igennem de udfordringer du møder på vejen. Og selv du mest har lyst til at smide håndklædet i ringen – så bliver du nu ved og holder fokus på dine ønsker. Ikke flere overspringshandlinger og dårlige undskyldninger – du har nu besluttet dig for at få og mærke din egen succes. SOM du fortjener.

 

 

Paste your AdWords Remarketing code here